כל מי שמחב את תחום הקונדיטוריה, יודע שאם הוא רוצה להיות מקצוען באמת, הוא חייב ללמוד לעומק את רז המקצוע. הוא לא יכול להסתפק רק בסרטוני יוטיוב ברורים ככל שיהיו. רק אם הוא ילמד ממש, אחד על אחד את כל הטיפים ואת כל הכללים שיש למקצוענים, הוא אכן יוכל להתחיל לעבוד כקונדיטור 'על' ואף להצליח בעבודה הזו.
אלו לא חייבים להיות לימודי תעודה מקצועיים באוניברסיטה ידועת שם. זה בהחלט יכול להיות בבית ספר פרטי לקונדיטוריה או אפילו בסדנה לקונדיטורים אותם מעביר איש מקצוע מומחה מתחום הקונדיטוריה. הדבר שחשוב זה פשוט ללמוד באופן פיזי את כל הסודות המרכיבות את תורת הקונדיטוריה.
מה כדאי לכם ללמוד בתחום הקונדיטוריה?
אז מה בעצם נוכל להמליץ לכם ללמוד בתחום הקונדיטוריה? אז ברור שחשוב לדעת את כל הדברים הבסיסיים כמו הכנת בצקים מסוגים שונים, ידע מקיף בתחומי הקרמים למיניהם וצורת ההכנה שלהם וכמובן הידע כיצד ליצור עוגות מדויקות ומהודרות כבסיס לקישוט שיניחו עליהם אחר כך, כמו שתראו באתר קונדיטורית לייזה תובל
אך מעבר לכך חשוב כמובן ללמוד את כל השאר. כלומר את כל מה שיניחו אחר כך על גבי העוגה.
מה זה כולל?
קישוטי עוגה וכל מה שקשור לזה כולל די הרבה תחומים. אך כיום ישנם התחומים הבולטים אשר אלו מהווים מעין 'צעקה אחרונה' בכל מה שקשור לקישוטי עוגות. כמו לדוגמא עוגות מספרים שהם לא רק עוגות מספרים. מדובר במבחר דוגמאות של עוגות שהן עשויות על אותו קונספט ובסיס של עוגות המספרים. כמו עוגה בצורת לב, עוגת כוכב, עוגת נשיקה וכן הלאה.
עוגות אלו הן ממש לא קשות להכנה אך יש צורך ללמוד ליצור אותן. כך גם בצק סוכר, מקרונים ועוד.
קראו על סדנאות אפייה באתר של לייזה תובל