אם אתם אוהבים מאוד לאפות ואתם מעוניינים לצבור ידע אודות עולם האפייה, כדאי שתתחילו מסדנה בסיסית ביותר בתחום האפייה הלא היא סדנת בצק פריך. סדנת בצק פריך של לייזה תובל תעניק לכם את כל המידע אודות סוג הבצק המדובר, מה כדאי להכין ממנו וכיצד מכינים אותו בצורה מושלמת. אז מהו אותו בצק פריך ולמה בכלל כדאי לבחור בסדנה של בצק פריך, את כל זה תוכלו לקרוא במאמר הבא.
סדנת בצק פריך- במה מדובר?
הבצק הפריך הבסיסי מבוסס על שלושה מרכיבים בלבד: קמח, חמאה ומים, כאשר ניתן להוסיף לו מעט סוכר ומלח. בצק זה משמש כבסיס לקישים או טארטים. בבצק מתוק פריך יש תוספת של סוכר וחלמונים ולא פעם ניתן להחליף את המים בשמנת מתוקה. בצק זה רלוונטי לטארטים מתוקים. השומן מהווה את המפתח לטען ולפריכות של הבצק. בצק המבוסס על חמאה בלבד הוא הטעים והאיכותי ביותר. בצק פריך אוהב מאוד קור ועל מנת ליצור בצק פריך מוצלח כל מרכיבי הבצק צריכים להיות קרים. שיטת ההכנה המועדפת להכנת בצק פריך היא באמצעות מעבד מזון כאשר העיבוד צריך להיות מהיר וזריז וזאת בכדי לשמור על הרכיבים קרים. בסדנת בצק פריך לומדים את כל מה שצריך אודות סוג הבצק, כיצד מכינים אותו, כיצד משתמשים בו וכמובן שמתנסים בפועל בהכנת סוג הבצק המדובר.
מדוע לבחור בסדנת בצק פריך של לייזה תובל?
אם אתם רוצים ללמוד את כל מה שחשוב על בצק פריך על מנת ליישם בצורה מוצלחת את הנלמד, אין ספק שסדנת בצק פריך של לייזה תובל היא הבחירה הנכונה עבורכם. בסדנה תלמדו מהמומחית בתחום בצקים שונים לרבות בצק פריך, את כל הסודות להכנת בצק פריך מושלם.
לפרטים נוספים היכנסו לאתר של לייזה תובל